Kehityavammaisten Palvelusäätiö tiedottaa:

Taianomaiset talvikkaat -talvileiri MäntsälässäKuuntele

Järjestämme helmikuussa Taianomaiset talvikkaat -talvileirin Leirikeskus Leiriniemessä Mäntsälässä. Lähde mukaan viettämään talven hauskin viikko!

Lähde mukaan viettämään talven hauskin viikko mukavassa seurassa ja luonnon helmassa! Taianomaiset talvikkaat -talvileirillä on luvassa pilkkimistä kalaoppaan matkassa ja moottorikelkka-ajelua sekä monenlaisia talvisia touhuja sisällä ja ulkona.

24.–28.2.2020 (vko 9, ma–pe) järjestettävä talvileiri on tarkoitettu tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Ilmoittautumiset 27.1.2020 mennessä


Tiesittehän mahdollisuudesta hakea tuettuja lomia?

Tuettu loma on koko perheen mahdollisuus lomailla, lomassa on pieni omavastuu, useimmilla tuettuja lomia tarjoavilla tahoilla se on 20€/aikuinen/vrk ja alle 17v maksutta. Hinta sisältää yleensä majoituksen ja täysihoidon.

Lomat auttavat jaksamaan arjessa, alla listattuna tuettuja lomia tarjoavat tahot.

Tuettujen lomia hakiessa huomioitava:

-Lomat myönnetään STEAn sosiaalisen lomatoiminnan linjausten mukaisesti.
-Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein.
-Tuetun loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi.Järjestöjen jäsenyyttä ei huomioida perusteena lomaa myönnettäessä.
-Lomatuen myöntämisestä ilmoitetaan ainoastaan loman saaneille.Kutsu lomalle lähetetään noin kahta kuukautta ennen loman alkua joko postitse tai hakijan antamaan ja vahvistamaan sähköpostiosoitteeseen.
https://www.solaris-lomat.fi/