Kanervisto

Hinnat

Saunan ja kodan käyttö ensisijaisesti jäsenistölle ja heidän läheisilleen. Muut ryhmät neuvoteltavissa erikseen. yhdistyksen puhelin 050 3311705 vastaa arkisin klo. 17-19. Kodan käyttö 5 €/kerta, saunan käyttö 10 €/kerta.

Mökkien vuokraus: Iso mökki 40 €/vrk/Imatran seudun kehitysvammaisten tuki yhdistyksen jäsen, pieni mökki 20 €/vrk/Imatran seudun kehitysvammaisten tuki yhdistyksen jäsen. Ei jäsenelle iso mökki 80 €/vrk, pieni mökki 40 €/vrk. Mökkien vuokraan ei sisälly liinavaatteita, pyyhkeitä, keittiötekstiilejä, saippuoita, käsidesejä tms. tarvikkeita.


Kanerviston tila on Imatran seudun kehitysvammaisten tuki Ry:n omistama virkistyspaikka Immalanjärven rannalla. Tilalla sijaitsee kaksi kesä asuttavaa mökkiä, joista suuremmassa on majoitustilaa max. 4 henkilölle ja pienemmässä max. 2 henkilölle. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä, juomavesi tulee tuoda mukana. Molemmissa mökeissä on sähkö, suuremassa mökissä jääkaappi. Vain mökit on vuokrattavissa yksityiskäyttöön, rantasauna ja kota on koko jäsenistön käytössä, myös mökkien vuokra aikana. Sauna on myös mökkien vuokralaisten käytössä ilman lisämaksua. Saunan pukuhuoneessa majoittuminen on ehdottomasti kielletty, koska saunaa voidaan käyttää myös mökkien ollessa vuokralla. Tilalla on ulkohuussi. Pihaan vievällä tiellä on puomi, jonka edessä sijaitsee autopaikat. Puomin takana oleva kääntöpaikka on varattu liikuntaesteisten kuljetuksia (kuten invataksit) varten.

Saunan ja kodan käyttömaksun, sekä mökkien vuokran voi maksaa suoraan yhdistyksen tilille FI70 5094 0020 0324 27. Viestiin käyttäjän nimi, kohde (kota/sauna/mökki) ja päivämäärä.

Kanerviston varaus ja avaimet

Kanerviston varauskäytäntö muuttuu.

Jatkossa varaukset numeroon 050 3311705 esim tekstiviestillä
tai sähköpostiin kanervistontila@hotmail.com.Kanerviston kaikki avaimet on jatkossa koodatuissa avainrasioissa, kota ja sauna edelleen
kaikkien jäsenten käytössä ilman varausta, saunan ja kodan avaimet kuitenkin
koodatuissa rasioissa,
jonka koodi ilmoitetaan aina jäsenkirjeessä. Avainrasioiden koodeja ei saa luovuttaa eteenpäin.


Mökkien koodit saa varauksen yhteydessä.


Lukekaa myös saunalta löytyvät ”saunasäännöt”, niitä noudattaen
kaikkien on mukava käyttää Kanervistoa.