Yhdistyksellä on vuokrattavana siisti yksiö Mansikkalan kerrostaloissa, osoitteessa Linnalankatu 3. Asunto sijaitsee 4. kerroksessa, hissitalo. Asunnon koko on 34,5 m3. Vuokra on 450 euroa/kk, sisältäen veden ja saunavuoron.

Asunto on heti vapaa.

Tiedustelut yhdistyksen sähköpostin tai puhelimen kautta.

Yhdistyksen puhelinnumero on 050 3311705, numero on avoinna arkisin klo 17-19. Yhteyttä voi ottaa soittamalla, jos numero ei vastaa, soitetaan takaisin kun mahdollista. Yhteydenotto on mahdollista myös tekstiviestillä tai sähköpostilla imatranseudunkvt.hallitus@outlook.com .

Virta-opiston kehitysvammaisten musiikki- ja teatteriryhmä alkaa 4.9.23. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo. 16.30- 18.00 tukiyhdistyksen tiloissa Tietäjänkatu 5, luokka 111. Ryhmää vetää tuttuun tapaan Suvi Laukkanen. Ilmoittautuminen Virta-opiston kotisivujen kautta.


Virta-opiston kehitysvammaisten karaokekurssi alkaa 7.9.23. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo. 16.30- 18.00 tukiyhdistyksen tiloissa Tietäjänkatu 5, luokka 111. Opettajana toimii Suvi Laukkanen. Ilmoittautuminen virta-opiston kotisivujen kautta.

Sovellettua liikuntaa Imatralla

Soveltava karate-dragons- pienryhmä, hinta 10 €/kerta. Vuoksenniskan työväentalo, Torikatu 7, Imatra

4.9.2023 alkaen. Harjoitusajat sovitaan ryhmän kanssa.
Nonstop ryhmä lapsille ja nuorille, joilla on erityistä tuen tarvetta esimerkiksi ymmärryksessä, suureen ryhmään sopeutumisessa tai
lapsi tarvitsee jostain syystä enemmän aikaa asioiden oppimiseen. Harjoituksissa otetaan huomioon lasten yksilölliset tarpeet sekä
toimintakyky. Tavoitteena on saada positiivisia ja iloisia kokemuksia liikunnasta.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Budoseura Imatran Kusanku ry, Tiia Mariapori 050 4001415, imatrakusanku@gmail.com,www.kusanku.fi


Erityisnuorten TanssiVarpaat –ryhmä, 95€/kevät. Tanssistudio Jami, Kertakaari 3, Imatra

Tiistaisin klo 15.30-16.15, 5.9.2023-12.5.2024
Tunnit on suunniteltu erityisnuorille, joille osallistuminen tavallisiin tanssitunteihin on haasteellista. Tanssi- ja liikeilmaisun
harjoituksilla pyritään lisäämään ohjattavien kehonhallintaa ja itseilmaisua sekä antamaan heille liikkeellistä rohkeutta,
onnistumisen ja ilon kokemuksia. Musiikki on tärkeä osa tuntia.
Lisätiedot: puh. 010 2314270, posti@tanssistudiojami.fi. Ilmoittautuminen www.tanssistudiojami.fi


Erityisryhmien keilavuoro, hinta 4,5€/henkilö. Imatran Keilahalli, Kotipolku 2, Imatra

Keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 omatoimikeilauksena. Muina aikoina erityisryhmien tai yksilökeilaajien hinnat sopimuksen mukaan.
Erityistä tukea tarvitseville suunnattu omatoiminen keilavuoro keilahallissa. Ääni- ja valomaailma rauhoitettu vuoron ajaksi.
Keilailuun tarvittavia apuvälineitä saatavilla keilahallilta esim. vierityskouru. Osallistuminen keilavuorolle tulee ilmoittaa etukäteen
keilahallille. Muistathan myös perua osallistumisen, mikäli et pääse paikalle. Varaukset ja peruutukset tehtävä edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.
Lisätiedot: Puh. 0400 525575, www.ibc.fi


Erityisjoogan kokeilutunnit, hinta 12€/henkilö. The Voima -Sali, Kertakaari 5, Imatra. Lauantaisin 23.9.2023 ja 14.10.2023.

Joogaa, joka sopii kaikille. Esimerkiksi henkilöille, joilla on kehitysvamma, liikuntarajoite tai autismin kirjolla oleville.
Harjoitus mukautuu ja on sovellettavissa jokaisen omiin
lähtökohtiin. Jooga ei ole vain venyttelyä – joogan avulla
harjoitellaan esimerkiksi rentoutumista, rauhoittumista ja
keskittymistä. Jooga tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Tunnit ovat pienryhmätunteja (max. 6 osallistujaa). Tunnille voi
osallistua avustajan tai perheenjäsenen kanssa.
Mikäli kokeilutunnit herättävät kiinnostusta, viikkotuntien
järjestäminen on mahdollista.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Eini Arponen,
rentoisajooga@gmail.com FB: Rentoisa Tmi


Eläinavusteista toimintaa, maksu hinnaston mukaan, Tmi Vilkkoni, Kiurulantie 152, Imatra

Nepsyvalmennus eläinavusteisesti kaikenikäisille (ADHD/ADD, autismi, tourette jne.) Elämänhallinnan sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen
valmennusta kaikenikäisille, apuna ponit, vuohet, kanat, kanit ja kissat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Sosiaalipedagoginen eläinavusteinen toiminta. Tukea voimaantumiseen, elämänhallintaan ja sosiaalisuuteen. Eläinavusteinen toiminta tilausryhmille. Nuotiotulet kahveineen ja eväineen mahdollista. Mahdollisuus päiväohjelman järjestämiseen Ulkoilu eläimen kanssa virkistystoimintana heille, joilla omatoiminen liikkuminen ei onnistu tai on vaikeaa.
Eläinvierailu palvelutaloon tai vastavaan.
Lisätiedot: Aila Vilkka puh. 0407667591 ailavilkka@gmail.com
www.vilkkoni.fi

Ratsastus, maksu ratsastustallin hinnaston mukaan. Vuonohevostalli Rajavaellus, Hallikkalantie 8, Imatra

Vuonohevostallilla pääsee ratsastamaan rauhallisilla hevosilla. Tallilla on pyörätuolilaituri hevosen selkään nousua varten.
Lisätiedot: Niina Petäjämäki puh. 050 320 3836, rajavaellus@gmail.com, www.rajavaellus.com


Erityisryhmien kuntosali. Erityistä tukea tarvitseville yli 15 –vuotiaille suunnattu tunti. Kuntosalilla opetellaan käyttämään laitteita turvallisesti ja parannetaan lihasvoimaa. Ohjaaja huomioi liikerajoitteista johtuvia yksilöllisiä erityistarpeita soveltaen harjoitteita niiden mukaan. Tarvittaessa ohjaaja opastaa avustajia asiakkaiden harjoittelun tukemisessa. Ryhmä kokoontuu Imatran urheilutalon kuntosalilla 12.9.-28.11.2023 ja 9.1.-23.4.2024 tiistaisin kello 14-15. Ryhmän maksimikoko 12-15 henkilöä, riippuen liikkumisen apuvälineiden määrästä.
Ohjausmaksu syys-kevätkaudelta on 65€. Lisäksi kuntosalimaksu. Mahdollisuus käydä ohjauksessa kertamaksulla, jolloin ohjausmaksu on
3,5€/henkilö + kuntosalimaksu. Avustaja tai saattaja pääsee mukaan maksutta. Kuntosalille pääsee tulemaan pyörätuolin tai rollaattorin kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Marjo Hiltunen p. 020 6177286
marjo.hiltunen@imatra.fi


Toimintarajoitteisten vesijumppa. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on sairauden tai vamman aiheuttamia liikkumisen haasteita. Jokainen voi jumpata oman toimintakyvyn mukaisesti. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Ympäri allasta kiertää käsijohteet, joista voi tarvittaessa pitää kiinni. Allas on syvimmillään 1,4 metriä ja matalammillaan 1.2 metriä. Ryhmä kokoontuu Imatran uimahallissa
7.9.-30.12.2023 ja 11.1.-25.4.2024. Ohjausmaksu syys-kevätkaudelta on 65€. Lisäksi uimahallimaksu käyntikerroilta. Avustaja pääsee maksutta mukaan. Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Marjo Hiltunen p. 020 6177286
marjo.hiltunen@imatra.fi